Dëshmorët e Skraparit ( Lista e Plotë )

  • Share

Në një material të sajin, Corovoda Online sjell të plotë Listën e Dëshmorëve të Skraparit. Lista e publikuar nga Fatjon Kaloci, sjell të dhënat emërore të dëshmorëve të Skraparit si dhe disa të dhëna data që i referohen vendlindjes, datave të lindjes dhe rënies së dëshmorëve.

  • Share