Vajza nga Skrapari protagoniste kryesore e filmit “Humbur”

  • Share

Jorena Jorgji, është protagonistja kryesore në filmin me metrazh të shkurtër të titulluar “Humbur”. Vajza nga Skrapari, imazh në disa prej reklamave në televizonet shqiptare, luan në këtë film rolin e Meri. Filmi flet për dramën e një çifti të ri, të cilët humbën fëmijën e tyre gjatë një aksidenti. Meri, një rrobaqepse në rol kryesor, kërkon që të adoptoj një fëmijë por do të përballet me vështirësitë e këtij vendimi me bashkëshortin e saj. Mes situatave depresive, Meri kërkon të gjej veten duke u arratisur nga realiteti.

Filmi ka si regjisor, skenarist dhe producent Alfredo Shabani dhe në rolet kryesore luajnë Jorena Jorgji në rolin e Meri, Lazim Latifi në rolin e Gonit, Negerta Kalemasi në rolin e Flo, Nadja Pëllumbi në rolin e Poli, Zhaneta Diamanti në rolin e Kusi dhe Regnar Dankshi në rolin e fëmijës.

Filmi i përket kategorisë së filmit me metrazh të shkurtër. Të gjitha emocionet përfshihen në vetëm 20 minuta. “Humbur” u finalizua në 15 tetor 2021. Është një prodhim shqiptar i cili mori pjesë eventin “Dardan fest”.


  • Share