Mësohuni t’i mirëprisni qortimet dhe kritikat, reagimi juaj dje ishte nervoz dhe arrogant

I nderuar z. Kryeministër! Dje dëgjova reagimin tuaj ndaj kërkesave të qytetarëve, të cilët, për…