Gjashtë vajza sollën HERO ekspozitën për “Ditën e Gruas”

  • Share

6 vajza me profesione të ndryshme zgjodhën që përmes pikturës të sensibilizojnë me anë të ekspozitës “Hero” të gjitha gratë dhe vajzat në  8 mars.

35 punimet mbartin nga një histori personale, ku gruaja shfaqet në të gjitha dimensionet e saj dhe sjell një mesazh.

  • Share