Ushtria ruse vret 7 civilë, mes tyre një fëmijë

  • Share

Siç raportoi Kiev Indipendent, Autoritetet ukrainase akuzuan rusët për vrasjen e 7 civilëve, mes tyre një fëmijë, të cilët po evakuoheshin pranë kryeqytetit ukrainas. Sipas inteligjencës së Kievit trupat e Moskës pranë Kharkivit, kanë marrë urdhra nga komanda e tyre për të qëlluar edhe civilë dhe fëmijë. Kjo është raportuar nga Kiev Independent.

  • Share