Zelensky Natos: Miliona ukrainas mund do të vdesin

  • Share
Nëse NATO dhe Perëndimi presin fillimin e Luftës së Tretë Botërore, miliona ukrainas mund do të vdesin
Presidenti ukrainas

Vlodymyr Zelensky, Presidenti i Ukrainës, foli për skynews të mërkurën. Ai tha se nëse NATO dhe Perëndimi presin fillimin e Luftës së 3të Botërore, miliona ukrainas mund të vdesin.

Nëse NATO dhe Perëndimi presin fillimin e Luftës së Tretë Botërore, miliona ukrainas mund do të vdesin
Presidenti ukrainas

Presidenti ukrainas ka kërkuar prej kohësh vendosjen e një zonë ndalim-fluturimi mbi Ukrainë. Kjo me qëllimin për të ndalur bombardimet nga ajri të Rusisë.

Qeveritë perëndimore s’mund të shpallin zonë ndalim-fluturimi Ukrainën. Kjo pasi, mund të shkaktonte një konflikt me Rusinë e armatosur me armë bërthamore.

Në një intervistë për televizionin “Skynews” Zelencky tha: “Bota nuk bëri asgjë. Më vjen keq, por është e vërtetë. Në të ardhmen, do të jetë shumë vonë. Ata do të mbyllin qiellin, por do të humbasin miliona njerëz”

  • Share